BørneIntra v2.9

Seneste nyhed...

Nyt navn og logo

 

Nyt navn og nyt logo - men med samme gode indhold

Børnehaven Vennelund hedder nu Børnehuset Vennelund

"Navneændringen sker, da det efter planerne om Fremtidens Dagilbud er meningen, at vi på et eller andet tidspunkt skal have tilknyttet en vuggestuegruppe - og da vi i forvejen arbejde med at udvikle et nyt logo, fandt vi det naturligt at ændre navnet ved samme lejlighed", forklarer institutionens leder Annette Dam Andersen.

Navneændringen træder i kraft med det samme, og første gang institutionen optræder under sit nye navn, bliver i forbindelse med den store Stafet for Livet lørdag den 21. juni, hvor institutionen deltager med et stort hold.

Man vil kunne møde medarbejderne iført t-shirts, med det nye navn og logo, som også vil blive vist på et stort beachflag.
 
 
Illustrationen er tænkt og designet som Vér (for Vennelund), men uden at det er mere tydeligt end, "at det skal opdages". Samtidig illustrerer det glade børn og voksne med armene over hovedet. Børn og voksne i fællesskab og bevægelse - en institution i fremdrift. Logoet er designet af grafiker Tenna Kastrup, der gennem de seneste 10-12 år har været forældre i Vennelund.
 

Opslagstavle...

  •  

    Fra den 1.8 2014 er vores åbningstid udvidet, så vi alle dage har åben fra 6.30 - 17.00

    Skrevet af: Annette Dam Andersen d. 25-06-2014